DAGEN
UUR
MIN
SEC

Hesbaye Gravel – ruige wegen en rustige landschappen.

Op Paasmaandag 18 april openen we de Yuzzu Gravel Series 2022 in Brabants Haspengouw, een magnifieke streek in het Oosten van de provincie Waals-Brabant.

Authentieke dorpen en gebouwen zoals Mélin, het imposante kasteel van Hélécine, Romaanse kapellen en kerken, tumuli, indrukwekkende Brabantse hoeven (“censes”) met hun helderwitte stenen maken onderdeel uit van deze prachtige regio. Het typische, glooiende landschap wordt gekenmerkt door vruchtbare akkers, leuke bosjes en hier en daar een vallei.

Zeer uniek voor Brabants Haspengouw zijn de vele off-road wegen die gebruikt worden door de lokale landbouwers. Het krioelt er van de ruige gravelwegen, her en der doorspekt met kinderkopkes, die de vele dorpjes en akkers met elkaar verbinden. Op deze zalige wegen en paden bieden we jou een parcours aan van 51 km, 87 km of 128 km met start en finish in Jodoigne.

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sports Nutrition is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de fysieke inspanning. WCUP ontwikkelt producten die een verschil maken en die voldoen aan de basisbehoefte van de sporter met als ultieme doel de sportprestatie te verbeteren. Alle producten zijn PH-neutraal, puur Belgisch en getest door atleten. Bezoek www.wcup.eu voor meer info over het assortiment alsook een lijst van de WCUP verdelers.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €71,85 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket/!

HESBAYE GRAVEL PARTNERS

Title partner

Main partners

Official Suppliers

Media Partners